Onderscheidend assortiment, eigentijdse vormgeving
Blog 'talentontwikkeling bij kinderen'.

Media 'wijs' opvoeden, heb jij het onder de duim?

  • Geplaatst op
  • Door Peter Verberne
  • 0

In onze digitale wereld komen onze kinderen, op steeds jongere leeftijd, op internet met allerlei soorten online media in aanraking. Leuk en handig, want er valt veel van te leren als ouders hun kinderen wijs en veilig met de media leren om te gaan.

De kracht van sport!

Ze gaan weer beginnen. In het heetst van de olympische strijd zet Peter Verberne de stimulansen van sport voor ons nog eens op een rijtje. Naast kracht, snelheid en behendigheid speelt ook denkvermogen (beslissen) in sport een belangrijke rol. En niet te vergeten aandacht voor respect. Want respectvol deelnemen aan (top)sport is ook winnen!

Zwemlessen? Waar moet je op letten?

Zwemlessen zijn belangrijk omdat kinderen bij zwemles leren te overleven in water. Maar waar let je op bij het kiezen van een zwemschool? Ouders moeten een weloverwogen keuze maken. En dat is nog niet eenvoudig. Met tientallen jaren ervaring zet Peter Verberne de keuzes voor u op rij.

Nieuwe kansen voor het schoolzwemmen?

Heel bijzonder dat er in de discussie over de zwemvaardigheid van de basisschoolkinderen over schoolzwemmen wordt gesproken. De kwalificatie schoolzwemmen komt uit een tijd dat het nog gemeengoed was om de kinderen tijdens schooltijd naar het zwembad te verplaatsen.