Verzenden & retourneren

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan en waarvan de betaling is ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden. Op de productpagina staat per artikel een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hiervan natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte. Onze leveringen worden binnen Nederland uitgevoerd door Post.nl. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u opgegeven adres.

Verzending en afhandeling

Voor een vlotte en zorgvuldige afhandeling en verzending van uw bestelling brengen wij de volgende kosten in rekening:

Nederland
brievenbus leveringen tot 2.000 gram => €2,95
Pakketten van 2.000 t/m 10.000 gram => €4,25
 
België
Voor levering in België 0 t/m 2.000 gram => € 6,95
2.000 t/m 10.000 gram => € 9,95
 
Duitsland
Voor levering in Duitsland 0 t/m 2.000 gram => € 7,95
2.000 t/m 10.000 gram => € 10,95
 

Retourneren

Hoewel wij uw bestelling met de grootst mogelijke zorg zullen uitvoeren kan het natuurlijk toch voor komen dat wij bij het uitleveren van uw bestelling onverhoopt een verkeerd artikel uitleveren, of dat het geleverde anderszins niet aan uw verwachtingen voldoet. In die gevallen verzoeken wij u vriendelijk om even telefonisch contact met ons op te nemen, zodat u met één van onze medewerkers kunt bespreken hoe we het geconstateerde probleem zo vlot mogelijk met en voor u kunnen oplossen.

Tijdens kantooruren (maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:30 uur) staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt ons dan bereiken op telefoonnummer: 0343-452449. Buiten kantooruren kunt u een e-mail sturen naar: [email protected] 

Klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de producten en artikelen die u bij ons bestelt. Daarom is op al uw aankopen het herroepingsrecht van toepassing. Dit houdt in dat u een bedenktermijn van 14 dagen heeft. Deze bedenktermijn gaat in vanaf het moment waarop u de bestelling in ontvangst neemt. Binnen deze termijn mag u het product kosteloos ruilen of retourneren. 

We rekenen geen extra kosten voor het ruilen, retourneren of annuleren van een bestelling. U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele betaalde verzendkosten terug. Het enige dat u betaalt zijn de kosten voor het retour zenden van het product of artikel naar ons. Gelieve dit te doen met gebruikmaking van een track en trace code, zodat het pakket te traceren is en u eventueel verlies kunt claimen bij de verzender. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van een retour gezonden pakket.

Voor het ruilen en retourneren geldt dat het product in dezelfde staat dient te worden geretourneerd als waarin deze ontvangen is. Het product dient ongebruikt, zonder zichtbare gebruikssporen, compleet en in een onbeschadigde verpakking retour te worden gezonden.

De retourkosten van verzending zijn voor onze rekening indien wij het verkeerde product geleverd hebben of het product bij u beschadigd is aangekomen. In alle andere gevallen zijn de retourkosten van verzending voor rekening van de klant.