Plakfiguren (sets)

Plakfiguren zijn te gebruiken voor verschillende (educatieve) doeleinden en kunnen daarnaast ook voor plezier zorgen bij kinderen. Met de plakfiguren sets in ons assortiment is het mogelijk voor kinderen om bestaande figuren na te maken, maar het leuke aan de figuren is dat kinderen ook hun eigen creativiteit kunnen stimuleren. De figuren kunnen immers zelf geplaatst worden en u zal versteld staan van waar uw eigen kinderen mee op de proppen komen. Bekijk nu het assortiment van onze figuren.

Wat zijn plakfiguren?

Plakfiguren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. De figuren kunnen gebruikt worden door kinderen om bepaalde opdrachten uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het namaken van een voorbeeld. Hiernaast kunnen de sets ook gebruikt worden om kinderen vormen en kleuren te leren herkennen. Door gebruik te maken van de figuren leren kinderen bijvoorbeeld dat twee vierkanten een rechthoek kunnen maken of dat je met twee driehoeken een vierkant kan maken. De figuren kunnen helpen om het ruimtelijk inzicht van uw kind beter te ontwikkelen en daarnaast is dit voor kinderen ook nog eens erg leuk om te doen.

Laat uw kind creëren

Plakfiguren kunnen gebruikt worden door kinderen om hun eigen creaties te maken. Denk maar eens aan het versieren van verjaardagskaarten voor oma en opa of voor hun eigen vriendjes en vriendinnetjes. De sets bestaan uit honderden verschillende figuren en dus kunnen kinderen meer dan genoeg dingen creëren en hebben ze voor uren plezier.

Verschillende thema’s

In ons assortiment vindt u verschillende sets met verschillende thema’s. Zo kunt u precies de sets uitzoeken die het beste aansluiten bij de wensen en interesses van uw kinderen. Bestel uw plakfiguren nu op onze website.