Over Uitgeverij Stam

Uitgeverij Stam is toonaangevend in het stimuleren en motiveren van kinderen door te belonen. Als u terugdenkt aan uw verblijf op de basisschool herinnert u zich ongetwijfeld de producten van Stam die door de juf en de meester in dit verband werden gebruikt. Dat moet bij u een vertrouwd gevoel opleveren!

Door gericht te belonen geef je kinderen een extra duwtje in de rug. Ze blijven daardoor betrokken en voelen zich blij en trots: belangrijke voorwaarden om tot leren en ontwikkeling te komen.

U vindt bij Uitgeverij Stam een ruim en divers assortiment van verantwoord en creatief beloningsmateriaal:

  • Van beloningsstickers tot kaarten, die ook goed gebruikt kunnen worden als belonings- of felicitatiekaart.
  • Van verzamel- en beloningskaarten tot speel-, werk- en leerbladen, die specifiek zijn samengesteld voor de diverse leeftijdsgroepen in de onder- en middenbouw van het basisonderwijs. De mappen zijn ook in de thuissituatie uitstekend te gebruiken, zowel aanvullend als remediërend.
  • Van leuke ansichtkaarten tot interessante beloningspakketten, die niet alleen beloningsmateriaal bevatten maar ook achtergrondinformatie en handleidingen voor opvoeders. Dat maakt opvoedkundig belonen een stuk makkelijker.


Belonen werkt overal                   

Met het beloningsmateriaal wordt positief gedrag gestimuleerd en de ontwikkeling van kinderen beïnvloed. Dat kan zo wel individueel als collectief gebeuren. Kinderen leren niet alleen op school, maar ook en vooral daarbuiten. In de thuissituatie, op straat met andere kinderen of op de sportclub gaat het weliswaar om andere zaken. Het neemt niet weg dat daar het beloningsprincipe kan worden toegepast  Daarom heeft Uitgeverij Stam ook voor die omgevingen beloningsmaterialen ontwikkeld. 

Stammetjes


Duurzaamheid en milieu

Hergebruik, CO2 reductie, milieuvriendelijke en duurzame productie zijn kenmerkend voor de bedrijfsvoering van Uitgeverij Stam. Daar kunt u bij ons van op aan.

Belonen op maat


Uitgeverij Stam weet hoe belonen werkt. Heeft u een specifieke vraag of wens? Bel ons via 0343 - 45 24 49, of mail: [email protected]


Op-maat-beloningsmateriaal, afgestemd op de eigen situatie, is samen te stellen!

Belonen werkt beter met Stam!