Betaalmethoden
Uw online betaling wordt verzorgd door Buckaroo. Dit is een betrouwbaar online betaalplatform en zij zullen er voor zorgdragen dat uw betaling op een veilige manier wordt verwerkt. U kunt een keuze maken uit de volgende betaalmethode:iDeal

Met iDeal betaalt u veilig en snel via uw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal moet u kunnen internetbankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos, Van Lanschot Bankiers of een andere Nederlandse Bank. iDeal is zeer betrouwbaar en snel, waardoor wij uw bestelling snel kunnen verzenden! Voor iDeal worden geen extra kosten in rekening gebracht.Bancontact

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen met de betaalmethode Bancontact online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Uw betaling komt direct bij ons binnen, waardoor wij in staat zijn om uw bestelling direct en snel te verwerken. Er worden geen betaalkosten in rekening gebracht.

KDC

KBC/CBC-Betaalknop

Belgische klanten bij de KBC of CBC bank kunnen bij ons betalen met de voor hun vertrouwde betaalservice via de KBC/CBC-Betaalknop. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Uw betaling komt direct bij ons binnen, waardoor wij in staat zijn om uw bestelling direct en snel te verwerken. Er worden geen betaalkosten in rekening gebracht.

 Bankoverschrijving

Wanneer u kiest voor een overschrijving per bank of giro maakt u het desbetreffende bedrag zelf over aan de hand van de instructies die u per mail ontvangt van onze van onze betaalprovider Buckaroo. Hiermee kunt u uw betaling doen. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen. Uw bestelling wordt verwerkt na ontvangst van uw betaling.

 

Giropay

Duitse klanten kunnen bij ons betalen met de voor hun vertrouwde betaalservice via Giropay. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Uw betaling komt direct bij ons binnen, waardoor wij in staat zijn om uw bestelling direct en snel te verwerken. Er worden geen betaalkosten in rekening gebracht.