Betaalmethoden


Uw online betaling wordt verzorgd door Sisow. Dit is een betrouwbaar online betaalplatform en zij zullen er voor zorgdragen dat uw betaling op een veilige manier wordt verwerkt. U kunt een keuze maken uit de volgende betaalmethode:

iDeal

De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via Ideal. Met iDeal kun je als je een rekening hebt bij ABN AMRO, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Landschot Bankiers, Friesland Bank, ING, Rabobank of de SNS Bank gemakkelijk en snel betalen. iDeal is zeer betrouwbaar en snel, waardoor wij uw bestelling snel kunnen verzenden! Voor iDeal worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Hoe werkt iDeal?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal-betaalknop en selecteer een bank waar u uw bankzaken al online regelt. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht, met de relevante gegevens van uw aankoop, voor u klaar staat. Op de voor u bekende manier autoriseert u de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U keert terug naar de webshop en de bestelling én betaling is geslaagd.

Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via Sisow met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Overboeking per bank/giro

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via een bankoverschrijving vooruit betalen. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of door middel van een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct van ons een bestelbevestiging per e-mail. Daarnaast ontvangt u van onze betaalprovider Sisow  een mail met betaalinstructies, waarmee u uw betaling kunt doen. Uw bestelling wordt verwerkt NA ontvangst van uw betaling.