Oefeningen leren lezen met Disney (6-7 j.)

Met de hulp van Takel, Peter Pan, Mowgli, de Dalmatiërs en nog veel meer andere Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek letters en woorden lezen, zelf zinnen vormen, korte teksten lezen en nog veel meer.
€6,95
Beschikbaarheid 4 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Artikelcode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Het eerste leerjaar/groep 3 is een echte mijlpaal in de schoolcarrière van je kind: in enkele maanden tijd leert hij of zij lezen. En hoe meer je kind oefent, hoe vlotter dat zal gaan! Met de hulp van Takel, Peter Pan, Mowgli, de Dalmatiërs en nog veel meer andere Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek letters en woorden lezen, zelf zinnen vormen, korte teksten lezen en nog veel meer. Kortom, een heleboel leuke opdrachten om het lezen vlot onder de knie te krijgen! Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn! Dankzij de vrienden van Disney wordt leren een feest!

formaat boekje: 19 cm. x 25 cm.   -   32 pagina's
6-7 jaar   -   1e leerjaar   -   groep 3

Met gratis beloningsmateriaal. 
1 Mickey Mouse stickervel met 60 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 leeswijzer (14,8 x 5,2 cm)

Beloningsstickers zijn zeer geschikt voor het belonen van uw kinderen. Een beloning hoeft namelijk niet groot te zijn, want het gaat om de gedachte erachter. Door middel van een beloning laat u een kind namelijk weten dat u waardeert hetgeen ze voor elkaar weten te krijgen en dat zorgt voor vertrouwen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten beloningsstickers in verschillende soorten en thema’s, zodat het zo goed mogelijk aansluit bij de interesses van uw kind.