Leren lezen met kaarten (6-7 j.)

In deze doos zitten 50 kaarten met leuke leesoefeningen die speciaal geschreven zijn voor kinderen die leren lezen. Je leert eenvoudige zinnetjes vormen, rijmwoorden zoeken, de juiste tekening bij een zin vinden en nog veel meer.
€10,95
Beschikbaarheid 1 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Artikelcode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Jij leert lezen? Cool! Dan weet je ook dat je heel veel moet oefenen. Elke dag opnieuw! Maar wist je dat je door met woorden en zinnen te spelen ook vlotter leert lezen? Door op een leuke manier met taal bezig te zijn, verbeter je namelijk je leesvaardigheid. In deze doos zitten 50 kaarten met leuke leesoefeningen die speciaal geschreven zijn voor kinderen die leren lezen. Net zoals jij! Je leert eenvoudige zinnetjes vormen, rijmwoorden zoeken, de juiste tekening bij een zin vinden en nog veel meer. Veel speel- en leesplezier!

formaat 10 x 14 cm.   -   50 losse kaarten
6-7 jaar   -   1e leerjaar   -   groep 3

Met gratis beloningsmateriaal.
1 stickervel met 20 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 leeswijzer (14,8 x 5,2 cm)

Waarvoor kan u uw kind belonen?
Inzet en gebruik van beloningsmaterialen, zoals een beloningssticker of beloningskaart kunnen kinderen vertrouwen schenken als ze iets 'goeds' hebben gedaan. En daarmee zijn het prima middelen om te gebruiken in bijvoorbeeld leersituaties, zoals bij het leren rekenen en schrijven. Gedoseerd gebruik voorkomt dat ze gewenst gedrag gaan vertonen, om daarmee een beloning te verdienen. In principe kunt u uw kind belonen voor hetgeen u belangrijk vindt, bijvoorbeeld voor gewenst gedrag, motivatie of een bepaalde ontwikkeling die ze laten zien. De beloning geeft uw kind een blij en plezierig gevoel en vergroot daarmee het vertrouwen dat ze goed bezig zijn. Een belangrijke basis in leersituaties. En blije kinderen, dat wil u toch ook?