Oefeningen schrijven met Disney (4-5 j.)

Met de hulp van Simba, Sneeuwwitje, Takel, Tinkerbel en nog veel meer andere Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek rechte lijnen tekenen, boogjes schrijven, zigzaglijnen maken, gegolfde lijnen tekenen en nog veel meer!
€6,95
Beschikbaarheid 1 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Artikelcode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

In de tweede kleuterklas/groep 1 leert je kind zijn of haar naam schrijven en begint hij of zij zich langzaamaan te interesseren voor letters en woorden. Het ideale moment dus om hem of haar te stimuleren en voor te bereiden op wat hij of zij later op school gaat leren: schrijven! Met de hulp van Simba, Sneeuwwitje, Takel, Tinkerbel en nog veel meer andere Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek rechte lijnen tekenen, boogjes schrijven, zigzaglijnen maken, gegolfde lijnen tekenen en nog veel meer! Kortom, een heleboel leuke opdrachten om de schrijfmotoriek te verbeteren en je voor te bereiden op de derde kleuterklas/groep 2. Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn! Dankzij de vrienden van Disney wordt leren een feest!

Formaat boekje: 19 cm. x 25 cm.  -  32 pagina's
bestemd voor 4-5 jaar - 2e kleuterklas - groep 1

Met gratis beloningsmateriaal. 
1 Mickey Mouse stickervel met 60 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 verzamelkaart (14,8 x 21 cm)

Beloningsstickers zijn iets waar kinderen veel baat bij kunnen hebben tijdens hun ontwikkeling. Kinderen vinden het leuk om beloningen te krijgen, want op deze manier weten zij dat hetgeen ze doen gewaardeerd wordt. Er zijn tal van dingen te bedenken waar u uw kinderen voor kunt belonen. Wanneer u uw kind beloont voor hetgeen ze doen, ook al vinden ze het moeilijk, gaan ze hier vanzelf een positieve emotie aan hechten. Hierdoor zal uw kind meer motivatie krijgen om de dingen onder de knie te krijgen en zal u als ouder merken dat het leerproces een stukje gemakkelijker wordt.