Oefeningen leren tekenen

Een hond, een prinses, een vrachtwagen, een krokodil… Met behulp van een paar eenvoudige vormen kun jij ze allemaal tekenen!
€14,95
Beschikbaarheid 2 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Artikelcode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Leer nu hoe je een mooie tekening maakt van een lieve koe, ander dier en nog veel meer op basis van een paar eenvoudige vormen! Erg leuk boek voor kinderen om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Ze leren stap voor stap hoe ze dieren, voertuigen en andere leuke onderwerpen moeten tekenen, met slechts enkele geometrische figuren als basis. Op die manier herkennen ze de grondvormen en maken ze er vervolgens mooie tekeningetjes van. Bovendien bevatten de eenvoudige instructies vrolijke rijmpjes die op een leuke manier vertellen wat er getekend moet worden. Zo leren jonge kunstenaars het ritme van het tekenen en maken ze op een speelse manier kennis met de klank van de taal.

Door de duidelijke en stapsgewijze uitleg is alles prima te tekenen en zullen zij zich prima vermaken. En blije, trotse kinderen, wie wil dat nu niet?

Deze multicolor paperback uitgave bestaat uit 80 pagina's en is geschreven in het Nederlands. De afmeting is 26,5 x 19,5 x 1,0 cm. Voor kinderen vanaf 4-5 jaar.

Met gratis beloningsmateriaal.
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
2 prikkaarten (14,8 x 21 cm)

Kinderen stimuleren en motiveren door middel van belonen. Dat is waar Uitgeverij Stam al meer dan 65 jaar voor staat. Dankzij een goede samenwerking met onderwijsinstellingen, sluit het beloningsmateriaal van Uitgeverij Stam nauw aan op de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom stimuleert u met de materialen van Stam de ontwikkeling van kinderen optimaal.

Tags
Specificaties