Dieren tekenen met tekenboekje + gratis beloningsmateriaal

Nog nooit was leren tekenen zo eenvoudig! In dit leuke boekje (paperback) leren kinderen stap voor stap de leukste dieren tekenen aan de hand van eenvoudige vormen met echte kunstwerkjes als resultaat!
€14,95
Beschikbaarheid 2 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Artikelcode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Maak een tekening van een lama, een kameleon, een krokodil, een pinguïn… en nog veel meer! Erg leuk boek voor kinderen om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Door de duidelijke en stapsgewijze uitleg is alles prima te tekenen en zullen zij zich prima vermaken. En blije kinderen, wie wil dat nu niet?

Deze paperback uitgave (oktober 2019) bestaat uit 64 pagina's en is geschreven in het Nederlands. De afmeting is 27,5 x 22 x 0,6 cm. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Met gratis beloningsmateriaal.
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
2 prikkaarten (14,8 x 21 cm)

Waarom belonen?
Sommige kinderen leren alsof het vanzelf gaat. Bij andere kinderen verloopt leren moeilijker. De beste stimulans is beloning. Daarmee geeft u kinderen een extra duwtje in de rug. De unieke, educatieve en aantrekkelijke beloningsmaterialen van Uitgeverij Stam maken gedoseerd belonen mogelijk, houden de kinderen betrokken, maken belonen speciaal en bovenal maakt u hiermee uw kind blij en trots.