Leren lezen (groep 1 t/m 3)

In dit vrolijke boek vind je een heleboel korte verhaaltjes die speciaal geschreven zijn voor kinderen die leren lezen. Net zoals jij! Elke dag lezen kan best fijn zijn!
€16,95
Beschikbaarheid 2 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Articlecode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Zit je in het 1ste leerjaar of in groep 3? Dat wil zeggen dat je leert lezen! Leuk! Dan weet je ook dat je heel veel moet oefenen. Elke dag opnieuw! Want hoe meer je oefent, hoe beter het lezen zal gaan. In dit vrolijke boek vind je een heleboel korte verhaaltjes die speciaal geschreven zijn voor kinderen die leren lezen. Net zoals jij! Elke dag lezen kan best fijn zijn!

formaat 23 x 17 cm.   -   160 pagina's
AVI: Start-M3-E3   -   1e leerjaar   -   groep 3

Met gratis beloningsmateriaal. 
1 stickervel met 20 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 verzamelkaart (14,8 x 21 cm)
1 leeswijzer (14,8 x 5,2 cm)

Belonen
Inzet en gebruik van beloningsmaterialen, zoals een beloningssticker of beloningskaart kunnen kinderen vertrouwen schenken als ze iets 'goeds' hebben gedaan. En daarmee zijn het prima middelen om te gebruiken in bijvoorbeeld leersituaties, zoals bij het leren rekenen en schrijven. Gedoseerd gebruik voorkomt dat ze gewenst gedrag gaan vertonen, om daarmee een beloning te verdienen. In principe kunt u uw kind belonen voor hetgeen u belangrijk vindt, bijvoorbeeld voor gewenst gedrag, motivatie of een bepaalde ontwikkeling die ze laten zien. De beloning geeft uw kind een blij en plezierig gevoel en vergroot daarmee het vertrouwen dat ze goed bezig zijn. Een belangrijke basis in leersituaties. En blije kinderen, dat wil u toch ook?