Disney Ik leer met - Vlot leren rekenen (7-8 j.) + gratis beloningsmateriaal

Met de hulp van heel veel verschillende Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek optellen en aftrekken tot 100, lijnstukken meten, klokkijken, rekenraadsels oplossen en nog veel meer!
€6,95
Beschikbaarheid 1 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Articlecode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,50 - (B) € 6,95
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

In het tweede leerjaar/groep 4 gaat je kind verder met oefenen in rekenen. De vaardigheden worden verder uitgediept en het niveau stijgt geleidelijk. En hoe meer je kind oefent, hoe vlotter het rekenen zal gaan! Met de hulp van Nemo, Bliksem McQueen, Arlo, Belle en het Beest en nog veel meer andere Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek optellen en aftrekken tot 100, lijnstukken meten, klokkijken, rekenraadsels oplossen en nog veel meer! Kortom, een heleboel leuke opdrachten om te leren rekenen als de beste! Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn! Dankzij de vrienden van Disney wordt leren een feest!

formaat 19 x 25 cm.   -   32 pagina's
7-8 jaar   -   2e leerjaar   -   groep 4

Met gratis beloningsmateriaal. 
1 Mickey Mouse stickervel met 60 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 verzamelkaart (14,8 x 21 cm)

Wat is de reden dat een beloningssysteem zo goed werkt?
Net zoals volwassenen vinden kinderen het fijn om een complimenten te krijgen en gewaardeerd te worden. In principe is een beloningssysteem niets meer dan positieve aandacht geven voor positief gedrag dat uw kind vertoond. Door gebruik te maken van een bepaald beloningssysteem of beloningskaarten leren kinderen een positieve emotie te koppelen aan het gedrag dat ze vertonen.
Wanneer ouders complimenten geven over het gedrag dat de kinderen vertonen wordt de kans groter dat de kinderen in de toekomst dit gedrag vaker gaan vertonen. Zorg er voor dat u zo min mogelijk aandacht geeft aan negatief gedrag, omdat dit de kans op herhaling weer zal verlagen.
Beloningssystemen en beloningskaarten zijn ook uitermate geschikt om te gebruiken tijdens leerprocessen zoals het leren lezen en schrijven.