Onderscheidend assortiment, eigentijdse vormgeving
Klantenservice

Heb je vragen en/of opmerkingen over ons bedrijf of over onze producten, neem in dat geval dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m donderdag (9:00 - 16:30 uur) telefonisch te bereiken  op 0343 - 45 24 49. Op vrijdag zijn wij voor u aan het werk in het magazijn en zijn wij telefonisch niet beschikbaar. Door de dag heen lezen wij regelmatig onze e-mail [email protected]. Uw vraag kunt u dus ook via de mail stellen.


Uitgeverij Stam B.V.
Ambachtsweg 27
3953 BZ Maarsbergen
 
Postbus 149
3950 AC Maarn

E-mail: [email protected]
Telefoon: T +31 (0)343 - 45 24 49 

www.facebook.com/UitgeverijStam
www.pinterest.com/stammetjes

Bankrekening
IBAN: NL88ABNA0483685208
BIC: ABNANL2A
KvK nummer: 30068257
BTW nummer: NL006338914B01

1 Bestellen
1.1 Hoe snel krijg ik mijn bestelling geleverd?

Al onze leveringen vinden plaats binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Kijkt u voor een nauwkeuriger inschatting van de levertijd bij de omschrijving van het betreffende artikel. Mocht door onvoorziene omstandigheden eerder genoemde levertijd niet haalbaar blijken, dan wordt u daarover door ons tijdig op de hoogte gesteld. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

1.2 Zijn de prijzen inclusief B.T.W?
Ja, alle in onze webshop vermelde prijzen staan in euroʼs genoteerd, inclusief B.T.W.
1.3 Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt de betaalmethode kiezen die bij u past. U kunt, zonder verdere bijkomende kosten, onder andere betalen via iDEAL of bankoverschrijving.
1.4 Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?
Nee, omdat wij voor de verzending van onze materialen gebruik maken van een verzendhuis, is het helaas niet mogelijk om uw bestelling af te halen.
1.5 Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor de verwerkings-, verpakkings- en verzendkosten wordt voor brievenbus leveringen binnen Nederland een bijdrage van € 2,95 per bestelling berekend. Voor pakket leveringen binnen Nederland bedraagt deze bijdrage € 4,25 per bestelling. Voor levering in België bedragen de verzendkosten € 6,95 per bestelling. Voor levering in Duitsland € 7,95 per bestelling.

1.6 Waarom bestellen bij Uitgeverij Stam?

Onze materialen worden ook op scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en door logopedisten, tandartsen en ziekenhuizen gebruikt. En bij Uitgeverij Stam hebben we al 69 jaar ervaring met het stimuleren en motiveren door belonen van kinderen.

2 Verzenden en retourneren
2.1 Verzenden jullie ook onder rembours?
Wij verzenden niet onder rembours in verband met de extra kosten die hiervoor door de vervoerder in rekening worden gebracht.
2.2 Reclame en herroepingsrecht
Eventuele reclames worden door ons geaccepteerd binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de goederen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de producten en artikelen die u bij ons bestelt. Daarom is op al uw aankopen het herroepingsrecht van toepassing. Dit houdt in dat u een bedenktermijn van 14 dagen heeft. Binnen deze termijn mag u het product kosteloos ruilen of retourneren. We rekenen geen extra kosten voor het ruilen, retourneren of annuleren van een bestelling. U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele betaalde verzendkosten terug. Het enige dat u betaalt zijn de kosten voor het retour zenden van het product of artikel naar ons. De retourkosten van verzending zijn voor onze rekening indien wij het verkeerde product geleverd hebben of het product bij u beschadigd is aangekomen In alle andere gevallen zijn de retourkosten van verzending voor rekening van de klant.