Leren schrijven oefenboek (5-6 j.)

Dit oefenboek daagt je kind uit om een heleboel nieuwe dingen te leren en te ontdekken: lussen schrijven, boogjes tekenen, een ononderbroken lijn volgen en nog zo veel meer.
€7,95
Beschikbaarheid 1 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Articlecode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Leren! Dit oefenboek daagt je kind uit om een heleboel nieuwe dingen te leren en te ontdekken: lussen schrijven, boogjes tekenen, een ononderbroken lijn volgen en nog zo veel meer. Kortom: leuke oefeningen om de eerste stappen naar schrijven te zetten en de fijne motoriek te verbeteren. Spelen! Dankzij de speelse oefeningen en leuke tekeningen leert je kind spelenderwijs schrijven. Wie zegt dat leren saai moet zijn? Plakken! Je kind mag elke oefening versieren met stickers. Zo maakt het van dit boek een vrolijk en kleurrijk oefenboek! Oefenpret verzekerd!

formaat 21 x 28 cm.   -   36 pagina's
5-6 jaar   -   3e kleuterklas   -   groep 2

Met gratis beloningsmateriaal.
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 diploma (21 x 29,7 cm)

Waarvoor kan u uw kind belonen?
In principe kunt u uw kind belonen voor ieder ding dat ze doen. Alleen is het natuurlijk wel zo gemakkelijk wanneer u alleen positieve dingen beloond.
Wanneer kinderen namelijk weten dat ze beloond worden voor het gedrag dat ze vertonen zal er een grotere kans zijn dat ze dit gedrag herhalen. Het is ook mogelijk om uw kind te belonen voor dingen waar ze veel moeite mee hebben, zoals het bijvoorbeeld leren rekenen en schrijven. Het is wel belangrijk om als ouder de beloningen niet te gebruiken als omkoping. Beloon uw kind alleen wanneer zij iets vanuit zichzelf doen en zeg bijvoorbeeld niet dat ze een sticker krijgen wanneer ze bijvoorbeeld hun bord leegeten. Zorg er daarnaast voor dat de beloningen een verrassing blijven voor de kinderen.