Leren schrijven schrijfspelletjes (3-4 j.)

Door de oefeningen in dit boek te maken verfijnt uw kind zijn of haar schrijfmotoriek en verbetert het de oog-handcoördinatie.
€5,95
Beschikbaarheid 1 op voorraad
Levertijd
Articlecode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,50 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Oefening baart kunst! Op de leeftijd van drie en vier jaar wordt uw kind steeds handiger en staat het ervoor open om veel nieuwe dingen te leren. Het ideale moment dus om hem of haar te stimuleren en te helpen bij de eerste stapjes naar schrijven! Door de oefeningen in dit boek te maken verfijnt uw kind zijn of haar schrijfmotoriek en verbetert het de oog-handcoördinatie. Hij of zij leert rechte lijnen tekenen, bogen en cirkels maken, paden volgen en nog veel meer! Oefenen is leuk! Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn. Dit boek staat boordevol leuke tekeningen en speelse opdrachten. Zo is uw kind extra gemotiveerd en zal het met veel plezier aan de slag gaan!

formaat 18 x 23 cm.   -   32 pagina's
3-4 jaar   -   1e kleuterklas   -   voorbereiding op groep 1

Met gratis beloningsmateriaal. 
1 stickervel met 20 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 verzamelkaart (14,8 x 21 cm)

Belonen
Kinderen stimuleren en motiveren door middel van belonen. Dat is waar Uitgeverij Stam al 65 jaar voor staat. Dankzij goede samenwerking met onderwijsinstellingen, sluit het beloningsmateriaal nauw aan op de laatste trends en ontwikkelingen. Daarmee stimuleert u de ontwikkeling van kinderen optimaal.