Oefeningen leren rekenen (6-7 j.)

De rekenoefeningen in dit boek volgen het schoolleerprogramma zodat uw kind thuis verder kan oefenen wat het op school geleerd heeft: cijfers schrijven, sommen maken, eenvoudige rekenraadsels oplossen en nog veel meer.
€5,95
Beschikbaarheid 3 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Artikelcode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Oefening baart kunst! Het eerste leerjaar/groep 3 is een echte mijlpaal: op enkele maanden tijd leert uw kind rekenen! En hoe meer uw kind oefent, hoe vlotter dat zal gaan. De rekenoefeningen in dit boek volgen het schoolleerprogramma zodat uw kind thuis verder kan oefenen wat het op school geleerd heeft: cijfers schrijven, getallen splitsen, sommen maken, eenvoudige rekenraadsels oplossen en nog veel meer. Oefenen is leuk! Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn. Dit boek staat boordevol leuke tekeningen en speelse opdrachten. Zo is uw kind extra gemotiveerd en zal het met veel plezier aan de slag gaan!

formaat boekje: 17,5 cm. x 23 cm.   -   32 pagina's
6-7 jaar   -   1e leerjaar   -   groep 3

Met gratis beloningsmateriaal. 
1 stickervel met 20 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 verzamelkaart (14,8 x 21 cm)

De werking van een beloningssysteem
Beloningssystemen werken het beste wanneer u het geven van de beloning gestructureerd en gedoseerd inzet. Bepaal van tevoren waarvoor u uw kind eventueel een beloning wilt geven: gewenst gedrag, motivatie of een bepaalde ontwikkeling die het laat zien. U kunt bijvoorbeeld samen met uw kind afspreken dat het na het behalen van een bepaald aantal beloningsstickers een cadeautje krijgt. Dit zal de motivatie van uw kind, om het resultaat dat het voor ogen heeft op een positieve manier beïnvloeden. Maar belangrijker nog, u zal merken dat de beloning uw kind een blij en plezierig gevoel geeft hetgeen het vertrouwen in eigen kunnen versterkt.