Oefeningen leren lezen (6-7 j.)

De leesoefeningen in dit boek volgen het schoolleerprogramma zodat uw kind thuis verder kan oefenen wat het op school geleerd heeft: letters en woorden lezen, zelf zinnen vormen, korte teksten lezen en nog veel meer. Oefenen is leuk!
€5,95
Beschikbaarheid 2 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Articlecode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,95 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Oefening baart kunst! Het eerste leerjaar/groep 3 is een echte mijlpaal: in enkele maanden tijd leert uw kind lezen! En hoe meer uw kind oefent, hoe vlotter dat zal gaan. De leesoefeningen in dit boek volgen het schoolleerprogramma zodat uw kind thuis verder kan oefenen wat het op school geleerd heeft: letters en woorden lezen, zelf zinnen vormen, korte teksten lezen en nog veel meer. Oefenen is leuk! Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn. Dit boek staat boordevol leuke tekeningen en speelse opdrachten. Zo is uw kind extra gemotiveerd en zal het met veel plezier aan de slag gaan!

Formaat boekje 17,5 cm. x 23 cm.   -   32 pagina's
6-7 jaar  -  1e leerjaar  -  groep 3

Met gratis beloningsmateriaal. 
1 stickervel met 20 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 verzamelkaart (14,8 x 21 cm)
1 leeswijzer (14,8 x 5,2 cm.)

Wat is de reden dat een beloningssysteem zo goed werkt?
Net als volwassenen vinden kinderen het fijn om complimenten te krijgen en gewaardeerd te worden. In principe is een beloningssysteem niets meer dan positieve aandacht geven voor positief gedrag dat uw kind vertoont. Door gebruik te maken van een bepaald beloningssysteem of beloningskaarten leren kinderen een positieve emotie te koppelen aan het gedrag dat ze vertonen. Wanneer ouders complimenten geven voor het gedrag dat de kinderen laten zien, wordt de kans groter dat de kinderen in de toekomst dit gedrag vaker gaan vertonen. Beloningssystemen en beloningskaarten zijn dan ook geschikte ondersteuningsmiddelen om te gebruiken tijdens leerprocessen zoals het leren lezen en schrijven.