Oefeningen leren lezen (5-6 j.)

De leesoefeningen in dit boek volgen het schoolleerprogramma zodat uw kind thuis verder kan oefenen wat het op school al geleerd heeft: letters lezen, klanken van woorden onderscheiden, woorden herkennen en nog veel meer!
€5,95
Beschikbaarheid 1 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Articlecode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,50 - (B) € 6,95
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Oefening baart kunst! In de derde kleuterklas/groep 2 maakt uw kind kennis met letters en zet het zijn eerste stapjes naar leren lezen. Hoe meer uw kind oefent met letters, hoe vlotter het echte lezen zal gaan in het eerste leerjaar/groep 3. De leesoefeningen in dit boek volgen het schoolleerprogramma zodat uw kind thuis verder kan oefenen wat het op school al geleerd heeft: letters lezen, klanken van woorden onderscheiden, woorden herkennen en nog veel meer! Oefenen is leuk! Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn. Dit boek staat boordevol leuke tekeningen en speelse opdrachten. Zo is uw kind extra gemotiveerd en zal het met veel plezier aan de slag gaan!

formaat boekje: 17,5 cm. x 23 cm.   -   32 pagina's
5-6 jaar   -   3e kleuterklas   -   groep 2

Met gratis beloningsmateriaal:
1 stickervel met 20 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 verzamelkaart (14,8 x 21 cm)
1 leeswijzer (14,8 x 5,2 cm)

Waarvoor kan u uw kind belonen?
Inzet en gebruik van beloningsmaterialen, zoals een beloningssticker of beloningskaart kunnen kinderen vertrouwen schenken als ze iets 'goeds' hebben gedaan. En daarmee zijn het prima middelen om te gebruiken in bijvoorbeeld leersituaties, zoals bij het leren rekenen en schrijven. Gedoseerd gebruik voorkomt dat kinderen gewenst gedrag gaan vertonen, om daarmee een beloning te verdienen. In principe kunt u uw kind belonen voor hetgeen u belangrijk vindt, bijvoorbeeld voor gewenst gedrag, motivatie of een bepaalde ontwikkeling die ze laten zien. De beloning geeft uw kind een blij en plezierig gevoel en vergroot daarmee het vertrouwen goed bezig te zijn. Een belangrijke basis in leersituaties. En blije kinderen, dat wil u toch ook?