Voetbal - Prentkaarten

Retro kaarten van World Cup football. De kaarten kunnen worden ingezet om kinderen tot goed gedrag te stimuleren. Maar ze zijn ook als verjaardags-, bedank- en uitnodigingskaart te gebruiken.
€1,95
Beschikbaarheid 97 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Articlecode 04003070
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,50 - (B) vanaf € 4,95
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden met Post.nl
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Verjaardagskaarten, uitnodigingskaarten en wenskaarten.

Waarom een kaartje stimuleert?

Sommige kinderen leren alsof het vanzelf gaat. Bij andere kinderen verloopt leren moeilijker. De beste stimulans is beloning. Daarmee geeft u kinderen een extra duwtje in de rug. De unieke, educatieve en aantrekkelijke beloningsmaterialen van Uitgeverij Stam maken gedoseerd belonen mogelijk, houden de kinderen betrokken, maken beloningen speciaal en bovenal maakt u hiermee het kind blij en trots.

Belonen werkt overal!

Kinderen leren niet alleen in de klas, maar ook in de thuissituatie of op de sportclub. Uitgeverij Stam ontwikkelt daarom beloningssystemen voor alle opvoeders. Met het beloningsmateriaal voor in de klas stimuleert u vooral positief gedrag en de ontwikkeling van leerlingen. Zowel individueel als collectief. Ook voor thuis en op (sport)clubs zijn er materialen beschikbaar die het plezier en de ontwikkeling van kinderen verhogen. Zo hebben we voor particulieren en opvoeders naast beloningsstickers en -kaartjes ook ansichtkaarten in ons assortiment.

Tags
Specificaties
Ansichtkaarten - formaat A6 Ansichtkaartjen van stevig karton, formaat 10x14,5cm (A6). Per serie 4 verschillende motieven. Ook als wens, bedank- of uitnodigingskaart te gebruiken.