Oefeningen leren schrijven + oefenschrift (5-6 j.)

De oefeningen in dit boek verbeteren de schrijfvaardigheid van uw kind en zijn een uitstekende voorbereiding voor het eerste leerjaar/groep 3!
€6,95
Beschikbaarheid 4 op voorraad
Levertijd Levertijd 1-2 dagen
Articlecode
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,50 - (B) € 6,95
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

In dit leuke oefenschrift zet uw kind zijn eerste stapjes naar schrijven. Het leert tekenen over rechte lijnen, gebogen lijnen, boogjes, lussen, spiralen en cirkels. Daarnaast maakt uw kind ook kennis met de letters en de cijfers en leert het vlot met zijn potlood te werken. De oefeningen in dit boek verbeteren de schrijfvaardigheid van uw kind en zijn een uitstekende voorbereiding voor het eerste leerjaar/groep 3!

Formaat 20 x 23 cm.   -   36 pagina's
5-6 jaar   -   3e kleuterklas   -   groep 2

Met gratis beloningsmateriaal. 
1 stickervel met 20 beloningsstickers
2 beloningskaartjes (7,4 x 10,5 cm)
1 verzamelkaart (14,8 x 21 cm)

Wat is de reden dat een beloning werkt?
Net als volwassenen vinden kinderen het fijn om complimenten te krijgen en gewaardeerd te worden. In principe is een beloningssysteem niets meer dan positieve aandacht geven voor positief gedrag dat uw kind vertoont. Door gebruik te maken van een bepaald beloningssysteem of beloningskaarten leren kinderen een positieve emotie te koppelen aan het gedrag dat ze vertonen. Wanneer ouders complimenten geven voor het gedrag dat de kinderen laten zien, wordt de kans groter dat de kinderen in de toekomst dit gedrag vaker gaan vertonen. Beloningsmaterialen zijn dan ook uitermate geschikt om te gebruiken tijdens leerprocessen zoals het leren lezen en schrijven.