Geen producten gevonden...

Crafty Ponies

Crafty Ponies® - hou van pony's, speel en leer! 

Je eigen Crafty Ponies paarden knuffel verzorgen en er mee spelen en ondertussen van alles leren!

Met de  Crafty Ponies leren de kinderen op een speelse wijze meer over paarden. Dit doen ze door te spelen met realistische miniaturen paardenknuffels, verzorging- en uitrustings-sets. Ook zijn er online video’s en pony-lessen in de Crafty Ponies ponyclub. Het product is ontstaan en wordt gemaakt in Engeland en wordt tevens veel gebruikt in ponyclubs. Er ligt er een grote focus op de veiligheid rondom de omgang met het paard welke van nature een vluchtdier is. Daarnaast zijn de paarden knuffels natuurlijk gewoon heel erg cool, zacht en onweerstaanbaar voor de kleine paardenliefhebber!

Realistische miniatuur accessoires voor de paardenknuffel.

De realistische miniaturen accessoires en uitrusting oogt en functioneert precies zoals 'het echte werk' Alle producten welk je voor een normale pony kunt kopen zijn er ook voor de knuffelpaardje van Crafty Ponies. Iedere accessoire is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd met een instructie boekje waarin alle wordt uitgelegd over dat specifieke artikel. Zo wordt er bijvoorbeeld bij het hoofdstel geleerd hoe je deze op & af doet, hoe je het uit elkaar haalt, hoe je het schoonmaakt en vervolgens weer in elkaar zet.

Een greep uit de accessoires van Crafty Ponies.

  • Zadel
  • Hoofdstel
  • Dekens
  • Bandages
  • Longeerset
  • Halsters
  • & veel meer

Crafty Ponies is de winnaar geworden van de Creative Play awards voor ‘Beste rollenspel speelgoed voor kinderen van tot 12 jaar oud’. Een creatief rollenspel is een belangrijk onderdeel voor het ontwikkelen en verbeteren van de creativiteit en verbeelding van kinderen. Het spelen met de Crafty Pony uitrusting en accessoires en het leren vlechten helpt ook bij het ontwikkelen en verbeteren van handigheid en behendigheid.

Veiligheidstip: Crafty Ponies worden aanbevolen voor kinderen ouder dan 3 jaar vanwege de kleine onderdelen van de uitrusting en accessoires, deze kunnen bij inslikken tot verstikkingsgevaar leiden.