Crazy Animals - Beloningspakket

Voor ouders die bewust bezig zijn met de opvoeding van hun kinderen is het beloningspakket CRAZY ANIMALS uitermate geschikt om samen met hun kind te werken aan een leuke manier van belonen.
€5,95
Beschikbaarheid 4 op voorraad
Levertijd
Articlecode 24000100
Merk
  • Verzenden (NL) vanaf € 2,50 - (B) vanaf € 4,95
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden met Post.nl
  • Veilig betalen zoals u wilt met iDeal of bankoverschrijving
Omschrijving

Voor ouders die bewust bezig zijn met de opvoeding van hun kinderen is het beloningspakket CRAZY ANIMALS uitermate geschikt om samen met hun kind te werken aan een leuke manier van belonen. En door kinderen voldoende te belonen helpt u ze om zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Crazy Animals bevat 8 verzamelkaarten met 4 stickervelletjes met heel veel stickers om te verzamelen. Wilt u uw kind vaker laten helpen met de afwas of leren dat hij/zij zijn bed opmaakt? Of wilt u hem stimuleren met het oefenen van de tafels? Laat hem/haar dan iedere keer als hij het goed heeft gedaan een sticker uitkiezen en opplakken. Is er een kaart helemaal vol? Dan is hij/zij met recht een TOPPERTJE!

8 verzamelkaarten met bijbehorende stickers (4 stickervelletjes)
Beloning: 4 TOPPERTJES kaarten en 1 stickervel

Beloningstickers, schoolstickers, stickervel.

Een paar belangrijke beloningstips om te beginnen:

  • Zorg dat je ruim aandacht besteedt aan dat wat goed gaat: beloon positief gedrag veelvuldig.
  • Zorg dat je compliment gemeend is en ook positief klinkt. Beloon dus niet ‘om het belonen’, dan is het niet meer geloofwaardig. Een kind belonen omdat het zijn veters strikt terwijl het dat al maanden doet heeft niet veel zin……
  • Belonen als een kind gezellig en leuk is lukt meestal wel. Maar het gaat er juist om dat je ook als een kind lastig is of dingen wat minder soepel lopen elk gewenst gedrag wat je wel ziet blijft belonen. Als je daarnaast het aandacht vragen door negatief gedrag negeert dan gaat het negatieve gedrag afnemen. Een kind leert zo dat het aandacht krijgt als het leuk doet en niet als het zeurt of jengelt.
  • Zorg bij belonen dat het concreet is: beschrijf wat je goed vindt en waarom. Zo heb je nog meer kans dat een kind het positieve gedrag een volgende keer herhaald.
  • Beloon ook kleine stapjes: wacht niet op het eindresultaat. Als een kind iets probeert of een begin van gewenst gedrag laat zien dan kun je dat stukje al belonen. Zo praat je een kind positief naar een eindresultaat toe!
  • Wanneer je moeilijk te veranderen gedrag wilt aanpakken of extra wilt motiveren iets nieuws te leren, kun je gebruik maken van een beloningssysteem. Dit bestaat in verschillende vormen en hierbij kan Uitgeverij Stam u helpen.