Home » Zwemmen

Veilig leren zwemmen

Veilig zwemmen en zwemdiploma's

Het thema veilig (leren) zwemmen is ons niet vreemd. Met Peter Verberne heeft Uitgeverij Stam een ervaren zwemprofessional aan boord. Op deze pagina besteden wij uitgebreid aandacht aan zwemmen en hebben wij relevante zwemleermiddelen opgenomen in ons assortiment. Zwemmaterialen die thuis en op school worden gebruikt om jonge kinderen watervrij te maken en veilig te leren zwemmen.

Meer zwempret met de iPad!
Één van de zwemmaterialen waar wij in geloven is de iPad. Thuis, op school en onderweg de iPad en iPhone gaan altijd mee. In tekst en beeld voorzien deze interactieve media ons op elk gewenst moment van de juiste informatie. En met veilig zwemmen werkt het net zo.

Onder de vlag van de iPadzwemschool hebben wij zwemstuurkaarten voor de iPad en iPhone ontwikkeld. Een app (Zwemstuurkaarten Pro) specifiek voor de zwemleerkrachten en een app (Zwemstuurkaarten Watergewenning) voor ouders die hun kinderen kennis willen laten maken met het water. Beide apps zijn verkrijgbaar in de Apple Appstore.   Wat kunt u als ouder doen? Watergewenning.
In het proces van kinderen veilig leren zwemmen, speelt u als ouder een belangrijke rol. Niet door te pushen, wel door een geduldige houding aan te nemen en door een interessante wateromgeving aan te bieden. Heel bepalend in dit proces is de eigen beleving van de volwassene in het water: hoe meer je zelf van het water houdt, hoe gemakkelijker je kind dat ook zo zal ervaren!
20 +
Digitale zwemstuurkaarten - beschikbaar in de app store - voor de zwemprofessional

Bewegende zwemstuurkaarten voor didactisch gebruik van de iPad in het zwemonderwijs.
Zie voor meer informatie de site iPadzwemschool!

€49,99
EasySwim Easy swim pro-3D boy Medium: 17-24 kg.

Veilig en comfortabel leren zwemmen met zwempakjes waar drijvers in zijn verwerkt! Deze EasySwim is een zwempak voor jongens (medium). EasySwim Pro is speciaal ontwikkeld om te leren zwemmen, thuis of op de zwemschool.

€54,95
€51,95
EasySwim Easy swim pro 3D-girl Medium: 17-24 kg.

Veilig en comfortabel leren zwemmen met zwempakjes waar drijvers in zijn verwerkt! Deze EasySwim is een zwempak voor meisjes (medium). EasySwim Pro is speciaal ontwikkeld om te leren zwemmen, thuis of op de zwemschool.

€54,95
€51,95
EasySwim Easy swim pro 3D boy Small: 13-17 kg

Veilig en comfortabel leren zwemmen met zwempakjes waar drijvers in zijn verwerkt! Deze EasySwim is een zwempak voor jongens (small). EasySwim Pro is speciaal ontwikkeld om te leren zwemmen, thuis of op de zwemschool.

€54,95
€51,95
Overlevingszwemmen voor peuters

Achtergrondinformatie en praktische oefeningen over (overlevings-) zwemmen. Het boekje is in de eerste plaats samengesteld ten behoeve van de lesgevers en ouders die met deze kinderen aan de slag gaan.

€25,95
Set zwemstuurkaarten, voor zweminstructie

De set bestaat uit 44 waterbestendige zwemstuurkaarten op A4-formaat en 44 stuurkaartjes (met dezelfde afbeeldingen) op A6-formaat voor individueel gebruik. Geleverd in een handig koffertje, inclusief handleiding.

€80,00
EasySwim Easy swim pro 3D girl Small: 13-17 kg.

Veilig en comfortabel leren zwemmen met zwempakjes waar drijvers in zijn verwerkt! Deze EasySwim is een zwempak voor meisjes (small). EasySwim Pro is speciaal ontwikkeld om te leren zwemmen, thuis of op de zwemschool.

€54,95
€51,95

Twitter

Facebook