Home » Leren » Speel/Werkmappen

Speel en Werkmappen

De speel-, werk- en leerbladen zijn speciaal samengesteld voor het basisonderwijs. Bij de afbeeldingen treft u de beschrijvingen aan die het gebruik ervan duiden. Ook in de thuissituatie kunnen de mappen worden ingezet. Niet om schooltje te spelen, maar wel om je kind te ondersteunen en te begeleiden in zijn ontwikkeling. Soms is een steuntje in de rug nodig om zelfvertrouwen op te bouwen of te versterken. Maar ouders kunnen er ook gebruik van maken om kinderen spelenderwijs uit te dagen. Goed gebruikt levert het energie en resultaat op!

 

 

20 +
Beloningsset zindelijkheid training

Zindelijk worden is iets dat uw kind zelf moet leren, maar u kunt dit proces leuker maken door te stimuleren, te motiveren en te belonen! Als uw kindje goed zelf naar de wc is gegaan krijgt het een sticker die op de verzamelkaart wordt geplakt.

€4,95
€3,95
Speel-, werk- en leermap hoeveelheden

Inhoud: 32 verschillende losse speel-, werk- en leerbladen. Spelenderwijs raken de leerlingen vertrouwd met cijfers, getallen en begrippen zoals: meer en minder, veel en weinig, verdelen, optellen, aftrekken, enz.

€7,95
Speel-, werk- en leermap 3C

Deze map met 32 losse bladen gedrukt met steunkleuren is speciaal samengesteld voor de 6- en 7-jarige kinderen van het basisonderwijs.

€7,95

Twitter

Facebook