Home » Leren » Kalenders/planners

Kalenders en planners

In de huidige tijd wordt er veel geklaagd over een gebrek aan beschikbaarheid van ouders. Zeker als beide ouders volop werken kan daar sprake van zijn. Door gebruik te maken van ‘vervangende’ omgevingen hoeft dat geen negatieve gevolgen te hebben. Integendeel zelfs, het omgaan met anderen in andere omgevingen heeft, zeker in sociaal opzicht, positieve kanten. De op deze pagina opgenomen producten kunnen in de thuissituatie uitstekend worden gebruikt voor diverse doeleinden. Bekijk ze, lees de beschrijvingen en maak een keuze!

Inspirerende en zinvolle producten om specifieke doelen te realiseren.

 

20 +
Beloningskalender Dikkie Dik

Maak het voor je kind nu nog leuker en interessanter om zijn/haar best te doen! Op deze beloningskalender kun je vermelden aan welke regels hij of zij zich moet houden. Kies zelf het aantal stickers waarbij je een een beloning kan verdienen.

€9,95
Kalenderblokjes - foto's 2018

De handige kalenderblokjes voor het jaar 2017 zien er met de foto's erop piek fijn uit!
Voor meerdere doeleinden te gebruiken. Een eenvoudig leermiddel voor kinderen die wegwijs worden gemaakt in de maanden, weken en dagen van een jaar.

€0,55
Woezel en Pip Beloningskalender Woezel en Pip

Maak het voor je kind nu nog leuker en interessanter om zijn/haar best te doen! Op deze beloningskalender kun je vermelden aan welke regels hij of zij zich moet houden. Bevat 30 scheurvellen met beloningsschema en 240 beloningsstickers.

€9,95

Twitter

Facebook