Home » Knutselen » Knippen/Plakken

Knippen en Plakken

Het ontwikkelen van fijn motorische vaardigheden is een proces dat letterlijk met vallen en opstaan wordt ontwikkeld.Daar wordt in de kinderdagverblijven en in de scholen veel aandacht aan besteed.

Bij het ene kind verloopt die ontwikkeling sneller dan bij de ander. Maar hoe het ook gaat, extra aandacht in de thuissituatie voor deze vaardigheden, leidt onherroepelijk tot verbetering. Mits er rekening wordt gehouden met de behoefte van het kind zelf.

Plezier hebben in de activiteit moet leidend zijn. Daarom is het lukken zo belangrijk. Voorkom frustraties bij uw kind. Daar oog voor hebben is een belangrijke kwaliteit van de ouder en/of begeleider!

20 +
Aftelkalender Sint en Piet, met stickers

Aftelkalender naar pakjesavond.Nog zoveel nachtjes slapen.... De spanning stijgt!
Sinterklaas, Piet en de schoen zijn afgebeeld op de stickers.

€1,25
Paaskuikens van chenille

Chenille paaskuikens voor verschillende toepassingen. Ze vrolijken zeker de Paastijd op! Ze kunnen ook gebruikt worden om een puzzeltochtje uit te zetten of te helpen bij het vinden van de verstopte eieren.

€6,95
Knutselschaartje voor linkshandigen

Een kwalitatief prima schaartje voor linkshandigen. Afgeronde punten zorgen voor een veilig gebruik. Het schaartje is doordat het handvat uit 2 kleuren bestaat goed herkenbaar. Mag niet ontbreken!

€1,40
Veren gemengd
€3,50
Dora Plakboek Dora
€4,95
€3,95
Schilderen op nummer poes
€1,75
€1,50
Plakboek Donald Duck

Plakboek, spiraalplakboek, plakboek met spiraal

€4,95
€3,95
Ben create a picture

Speelplaat met verplaatsbare magnetische stickers.

€1,75
Knutselwerkjes Moederdag en Vaderdag

Met deze verschillende werkjes kunt u samen met uw kind werkjes voor vaderdag en moederdag maken. Maar ook zijn ze heel leuk voor bv. een verjaardag van opa of oma, valentijnsdag, een juf of zomaar als cadeautje.

€2,95
Knutselwerkjes - spelletjes, Pasen, Sint en Kerst

6 verschillende knutselwerkjes, gedrukt met steunkleur op karton. Met deze verschillende werkjes kunt u samen met uw kind leuke spelletjes doen.

€2,95

Twitter

Facebook