Home » Merken » Stammetjes

Stammetjes

20 +
Stammetjes stickervel Wilde dieren

Stickervel beloningsstickers van mooie foto's wilde dieren zoals; leeuw, olifant, tijger en neushoorn. Voor de echte wild dieren fan. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,95
Stammetjes Stickervel duimen complimenten

Sticker om leuke complimenten te geven

€0,55
Stammetjes stickervel Getekende boerderij dieren

Lieve gekleurde boerderij dieren op beloningsstickers van Stam. Voor de allerkleinsten op de basisschool of peuterspeelzaal. Een heel stickervel vol! Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes Stickervel sterren

Leuke vrolijke sticker met Sterren

€0,55
Stammetjes stickervel Getekende lieve wilde dieren

Mooi gekleurde wilde dieren op beloningsstickers van Stam. Voor de allerkleinsten op de basisschool of peuterspeelzaal. Een heel stickervel vol! Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Boerderijdieren

Deze beloningsstickers komen van echte foto's van boerderijdieren. Veel groen en lente met kippen, biggen en konijnen op een vel beloningsstickers. Bekend als schoolstickers en stickervellen van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Spreekwoorden en gezegdes

Goed voor de (conceptuele) taalontwikkeling deze beloningsstickers spreekwoorden en gezegden. Een heel stickervel vol met vrolijke vormen en teksten! Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes Stickers paarden

Mooie klassieke paarden, in alle voorkomende kleuren op de beloningsstickers van Stam. In galop, los in de wei en in sneeuw en water.

€0,95
Stammetjes stickervel Dolfijnen

Een heel stickervel gevuld met dolfijnen. De allerbeste Flipper foto's verzameld op een vel met 28 beloningsstickers. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Smileys met tekst

De bekende smileys van Facebook en Whatsapp, maar dan in een eigentijds jasje. Om goed gedrag te belonen, in te zetten als complimenten sticker. Een heel stickervel vol. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Kanjer A

Beloningsstickers van de Kanjertraining (o.a. voorkom pesten) op de basisschool. Dragen bij aan zelfwaardering, zijn leerzaam en vooral vrolijk. Een heel stickervel vol van Stam. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes Stickervel Kanjer C

Beloningsstickers van de Kanjertraining (o.a. voorkom pesten) op de basisschool. Dragen bij aan zelfwaardering, zijn leerzaam en vooral vrolijk. Een heel stickervel vol van Stam. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Bas

Beloningsstickers van Bas, de stoere jongen uit de boeken van Dagmar Stam. Bas maakt van alles mee op een dag, daarom als beloningssticker zo goed te gebruiken om gedrag te sturen. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,75
Stammetjes stickervel Kreten (NL)

De bekende kreten om kinderen te motiveren en stimuleren. Gaaf, vakwerk, klasse en nog veel meer op beloningsstickers van Stam. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,75
Stammetjes stickervel Getekende lieve bosdieren

De bekende beloningsstickers van Stam, Stammetjes! Een heel vel vol getekende bosdieren waarin ook de vos, meneer de uil en eekhoorn niet mogen ontbreken. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Fruitjes

Een heel stickervel vrolijke Fruitjes om kinderen te belonen voor hun gedrag. Lees ook onze beloningstips want belonen werkt beter met Stam! Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes Stickervel Paardjes met Hartjes

Leuke Hartjes Stickers Met Paarden

€0,55
Stammetjes stickervel Kikkers

Deze vrolijke olijke kikker mag natuurlijk niet ontbreken in je verzameling beloningsstickers. Van kikker krijg je altijd goede zin. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Pagina 1 van 6

Twitter

Facebook