Home » Merken » Stammetjes

Stammetjes

20 +
Stammetjes Stickervel duimen complimenten

Sticker om leuke complimenten te geven

€0,55
Stammetjes Stickervel Kanjer C

Beloningsstickers van de Kanjertraining (o.a. voorkom pesten) op de basisschool. Dragen bij aan zelfwaardering, zijn leerzaam en vooral vrolijk. Een heel stickervel vol van Stam. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Getekende lieve bosdieren

De bekende beloningsstickers van Stam, Stammetjes! Een heel vel vol getekende bosdieren waarin ook de vos, meneer de uil en eekhoorn niet mogen ontbreken. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes Stickervel Bee Happy

Leuke Bee Happy stickers

€0,55
Stammetjes stickervel Wilde dieren

Stickervel beloningsstickers van mooie foto's wilde dieren zoals; leeuw, olifant, tijger en neushoorn. Voor de echte wild dieren fan. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,95
Stammetjes stickervel Voertuigen

Van echte (oude) foto's deze beloningsstickers Voertuigen. Ze zitten er allemaal tussen; van treinen, tot boten en snelle sportauto's. . Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Getekende boerderij dieren

Lieve gekleurde boerderij dieren op beloningsstickers van Stam. Voor de allerkleinsten op de basisschool of peuterspeelzaal. Een heel stickervel vol! Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Gezichtjes

Bekend van Facebook, Twitter en Whats App, de smileys! Om blij-schap, verdriet of ander gemoed uit te drukken in je berichten. Bij Stam ook als beloningssticker verkrijgbaar want belonen werkt beter met Stam! Ook bekend als schoolstickers.

€0,75
Stammetjes stickervel Sint en Piet

2 verschillende velletjes met Sint en Piet stickers
Sinterklaas

€0,95
Stammetjes stickervel Kreten (NL)

De bekende kreten om kinderen te motiveren en stimuleren. Gaaf, vakwerk, klasse en nog veel meer op beloningsstickers van Stam. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,75
Stammetjes stickervel Getekende lieve wilde dieren

Mooi gekleurde wilde dieren op beloningsstickers van Stam. Voor de allerkleinsten op de basisschool of peuterspeelzaal. Een heel stickervel vol! Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes Stickervel sterren

Leuke vrolijke sticker met Sterren

€0,55
Stammetjes stickervel Kikkers

Deze vrolijke olijke kikker mag natuurlijk niet ontbreken in je verzameling beloningsstickers. Van kikker krijg je altijd goede zin. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Baby dieren

Mag in de verzameling beloningsstickers niet ontbreken, de stickervel baby dieren. Echte foto's van schattige tijgertjes, beertjes en nog veel meer. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Dolfijnen

Een heel stickervel gevuld met dolfijnen. De allerbeste Flipper foto's verzameld op een vel met 28 beloningsstickers. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Stammetjes stickervel Dieren allerlei 1

Twee stickervellen met een mooie mix aan dieren beloningsstickers om kinderen te stimuleren en motiveren. Lees ook onze blog over effectief belonen! Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,95
Stammetjes stickervel Kerst

Ronde Kerst stickers van Stam. Om bijvoorbeeld op kerstballen en cadeaus te plakken. Maak kerst nog leuker om te vieren! Een heel stickervel vol.

€0,75
Stammetjes Stickers hondenpuppies

Hondenpuppies, 92 verschillende stickers, allemaal even lief. Draag je liefste puppy altijd met je mee met de beloningsstickers van Stam.

€0,95
Stammetjes stickervel Smileys met tekst

De bekende smileys van Facebook en Whatsapp, maar dan in een eigentijds jasje. Om goed gedrag te belonen, in te zetten als complimenten sticker. Een heel stickervel vol. Bekend als schoolstickers en beloningsstickers van Stam.

€0,55
Pagina 1 van 6

Twitter

Facebook