Home » Merken » LAMY

LAMY

20 +
LAMY LAMY aquaplus verfdoos - 24-delig

Waterverfdoos met 24 pure, briljante kleurtinten van constante verfkwaliteit. Op de Lamy aquaplus verfdoos staat de kleurencirkel volgens Johannes Itten. De vakken in het deksel en de tube dekwit maken mengen van kleuren goed mogelijk.

€12,90
LAMY LAMY plus Kleurpotloden - 24-delig

LAMY plus is het kleurpotlood voor alle leeftijdsgroepen vanaf 6 jaar. Deze set bevat 24 kleurpotloden in een metalen doos.Hoge kwaliteit.

€22,00
LAMY LAMY 3plus Kleurpotloden - 18-delig

Voor de jongste ontdekkers is er Lamy 3plus. Deze set bevat 18 kleurpotloden en een puntenslijper in een kartonnen verpakking.

€27,00
LAMY LAMY Creaplus Waskrijtblokjes - 8-delig

Voor de jongste ontdekkers is er Lamy Creaplus: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze set bevat 8 waskrijtblokjes in een metalen doos.

€6,90
LAMY LAMY INK-X inktwisser - dubbelzijdig

Inktwisser voor het wissen van blauwe LAMY inkt. Voorzien van een schrijfgedeelte met blauwe inkt, om zo makkelijk over het gewiste gedeelte te kunnen schrijven.

€1,20
LAMY LAMY aquaplus verfdoos - 12-delig

Waterverfdoos met 12 pure, briljante kleurtinten van constante verfkwaliteit. Op de Lamy aquaplus verfdoos staat de kleurencirkel volgens Johannes Itten. De vakken in het deksel en de tube dekwit maken het mengen van de verschilende kleuren tot een f...

€5,90
LAMY LAMY plus Kleurpotloden - 6-delig

LAMY plus is het kleurpotlood voor alle leeftijdsgroepen vanaf 6 jaar. Deze set bevat 6 kleurpotloden in een kartonnen verpakking. Hoge kwaliteit

€4,70
LAMY LAMY Creaplus 2:1 Waskrijtjes - 8-delig

Voor de jongste ontdekkers is er Lamy Creaplus: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Deze set bevat 8 waskrijtjes in een metalen doos.

€6,90
LAMY LAMY 4plus Kleurpotloden - 12-delig

Lamy 4Plus is uitermate geschikt voor kinderen van voorschools niveau. Deze set bevat 12 kleurpotloden in een metalen doos

€19,90
LAMY LAMY 3plus Kleurpotloden - 12-delig

Voor de jongste ontdekkers is er Lamy 3plus.Deze set bevat 12 kleurpotloden en een bijbehorende puntenslijper in een kartonnen verpakking.

€19,00
LAMY LAMY plus Kleurpotloden - 12-delig

LAMY plus is het kleurpotlood voor alle leeftijdsgroepen vanaf 6 jaar. Deze set bevat 12 kleurpotloden in een metalen doos.

€11,00
LAMY LAMY 4plus Kleurpotloden - 6-delig

Lamy 4Plus is uitermate geschikt voor kinderen van voorschools niveau. Deze set bevat 6 kleurpotloden in een kartonnen verpakking.

€8,90
LAMY LAMY 3plus Kleurpotloden - 6-delig

Voor de jongste ontdekkers is er Lamy 3plus. Deze set bevat 6 kleurpotloden in een kartonnen verpakking.

€9,00

Twitter

Facebook