Home » Belonen » Traktatiekado's

Traktatiekado's

Een gevarieerd aanbod van producten die gebruikt kunnen worden om eigen of andere kinderen te belonen. Het zijnde ‘kleine prijsjes’ die het mogelijk maken om ook meerdere kinderen te verwennen, bijvoorbeeld na afloop van een verjaardagsfeestje. Hoe klein ook, je verrast er kinderen mee!
20 +
Uitnodigingskaartjes Dummie de Mummie

Je wordt direct vrolijk als je een uitnodigingskaart van Dummie de Mummie krijgt! Dat moet wel een leuk feestje worden. De 6 kaarten zijn voorzien van een envelop.

€3,95
Uitnodigingskaartjes Buurman & Buurman

De 6 vrolijke Buurman & Buurman uitnodigingskaarten zijn de voorbode van een heel leuk en verrassend (verjaardags)feest. Daar kijk je naar uit! Enveloppen zorgen voor een chique uitstraling.

€3,95
Uitnodigingskaartjes Winnie the Pooh (oranje)

De 4 uitnodigingskaartjes met Winnie the Pooh als blikvanger zijn de voorbode van een feestje met zoetige heerlijkheden... Lekker voor Pooh, maar ook voor jou. Toch? Met enveloppen.

€2,59
Uitnodigingskaartjes Winnie the Pooh (groen)

Pooh zorgt voor een feestelijke party met veel (zoetige) heerlijkheden. Daar wil je wel bij zijn. De 4 uitnodigingskaarten met enveloppen zorgen daar voor.

€2,59
Uitnodigingskaartjes Buurman & Buurman

Zo te zien hebben Buurman & Buurman zin in een feestje. Geldt dat ook voor jou?
Het pakje bevat 6 kaarten met enveloppen.

€3,95
Kalenderblokjes - foto's 2018

De handige kalenderblokjes voor het jaar 2017 zien er met de foto's erop piek fijn uit!
Voor meerdere doeleinden te gebruiken. Een eenvoudig leermiddel voor kinderen die wegwijs worden gemaakt in de maanden, weken en dagen van een jaar.

€0,55
Uitnodigingskaartjes Kikker en vriendjes

Kikker en zijn vriendjes nodigen je uit voor een feestje! De set bestaat uit 6 kaartjes en enveloppen. Daar wil je graag naar toe!

€3,95
Toy Story kleurkoffer

Een kleurdoos met 8 viltstiften, 8 kleurpotloden, 8 waskrijtjes, 4 kleuren waterverf, een gum, een potlood en een penseel en twee paperclips.

€5,95
Schilderen op nummer poes
€1,75
€1,50
Bakugan Poster Tekenset

Bakugan Poster Tekenset

€2,95
€1,95
Bratz kleurset
€2,50
Ben create a picture

Speelplaat met verplaatsbare magnetische stickers.

€1,75

Twitter

Facebook