Home » Belonen » Beloningspakketten

Beloningspakketten

Beloningspakketten

Beloningsstickers, stickervellen en schoolstickers

Belonen is een krachtig middel om kinderen te stimuleren een bepaalde prestatie te leveren, of tot wenselijk gedrag te komen. Belonen zorgt ook voor een ontspannen, positieve sfeer. En in dat klimaat ontwikkelen kinderen zich op een natuurlijke manier.

De producten die hier worden gepresenteerd vervullen, mits goed gedoseerd, een wezenlijke bijdrage in de ontwikkeling van kinderen. Een beloningspakket bestaat uit één of meerdere verzamelkaarten en stickervellen.

 

20 +
Aftelkalender Sint en Piet, met stickers

Aftelkalender naar pakjesavond.Nog zoveel nachtjes slapen.... De spanning stijgt!
Sinterklaas, Piet en de schoen zijn afgebeeld op de stickers.

€1,25
Beloningspakket boerderij dieren

Voor ouders die bewust bezig zijn met de opvoeding van hun kinderen is het beloningspakketje BOERDERIJ DIEREN uitermate geschikt om samen met hun kind te werken aan een leuke manier van belonen. En door kinderen voldoende te belonen helpt u ze om zel...

€4,99
Ik lees zelf verzamelkaart

Stimuleer kinderen meer te lezen met deze 'Ik lees zelf' verzamelkaart. Stap voor stap leren lezen door elke stap te belonen met een beloningssticker. Worden op school gebruikt en ook prima voor thuis lezen!

€1,99
Beloningsset zindelijkheid training

Zindelijk worden is iets dat uw kind zelf moet leren, maar u kunt dit proces leuker maken door te stimuleren, te motiveren en te belonen! Als uw kindje goed zelf naar de wc is gegaan krijgt het een sticker die op de verzamelkaart wordt geplakt.

€4,95
€3,95
Beloningspakket trekkers

Voor ouders die bewust bezig zijn met de opvoeding van hun kinderen is het beloningspakketje TREKKERS uitermate geschikt om samen met hun kind te werken aan een leuke manier van belonen. En door kinderen voldoende te belonen helpt u ze om zelfvertrou...

€4,99
Beloningspakket muziek

Voor ouders die bewust bezig zijn met de opvoeding van hun kinderen is het beloningspakketje MUZIEK uitermate geschikt om samen met hun kind te werken aan een leuke manier van belonen. En door kinderen voldoende te belonen helpt u ze om zelfvertrouwe...

€4,99
Beloningspakket hulpdiensten

Voor ouders die bewust bezig zijn met de opvoeding van hun kinderen is het beloningspakketje HULPDIENSTEN uitermate geschikt om samen met hun kind te werken aan een leuke manier van belonen. En door kinderen voldoende te belonen helpt u ze om zelfver...

€4,99
Beloningspakket dolfijnen en pooldieren

Voor ouders die bewust bezig zijn met de opvoeding van hun kinderen is het beloningspakketje DOLFIJNEN EN POOLDIEREN uitermate geschikt om samen met hun kind te werken aan een leuke manier van belonen.

€4,99
Beloningspakket Crazy animals

Voor ouders die bewust bezig zijn met de opvoeding van hun kinderen is het beloningspakket CRAZY ANIMALS uitermate geschikt om samen met hun kind te werken aan een leuke manier van belonen.

€5,49
Beloningspakket jonge dieren

Met zoveel schattige jonge dieren maakt u elk kind blij. En dan kunt u met dit beloningssysteem ook nog eens uw kind stimuleren om een bepaald gedrag te ontwikkelen.
4 verzamelkaarten met 3 stickervelletjes.

€3,79

Twitter

Facebook